Yrityksen kasvun tukeminen
Yrityksen kasvun tukeminen

Kovalla työllä kasvuun?

Wiseon avulla saat tehokkuutta ja laatua kasvuyrityksen taloushallintoon. Tuotamme tietoa ja autamme hyödyntämään sitä.

Yrityksen kasvun tukeminen

Wiseo haluaa auttaa yrityksiä kasvamaan. Meillä on yksinkertainen missio: Haluamme saada sinut menestymään. Kasvun tukeminen alkaa tavoitteen asettamisella. Me autamme sinua saavuttamaan määränpääsi ja matkan varrella tarkastelemme asetettujen odotusten toteutumista kolmesta näkökulmasta:

  • Taloushallinnon tehokkuus ja laatu
  • Taloushallintoon liittyvät riskit
  • Taloushallinnon tuottama tieto ja sen hyödyntäminen

Yritystoiminta vaatii asennoitumista kovaan kilpailuun. Huipulle pääsevät yleensä ne, jotka ovat valmiita tekemän päivästä toiseen kovaa työtä kaukana parrasvaloista. Mutta työ ei johda mihinkään ilman selkeää visiota siitä, mitä pitää ja kannattaa tehdä, jotta voi joskus tulevaisuudessa päästä näyttämään parastaan kirkkaimpien valojen loisteessa. Wiseo auttaa yritystäsi luomalla taloudellisesti kestävän pohjan, jonka varaan voit rakentaa kannattavaa kasvua kohti asetettua tavoitetta.

Voimme auttaa kaikenkokoisia yrityksiä kasvamaan ja menestymään. Pääasia, että yhteinen tahtomme on olla kehittyvä ja kehittävä, ahkera, menestyksen nälkäinen, nykyaikainen ja tehokas.
Me autamme sinua menestymään tarjoamalla käyttöösi taloushallinnon asiantuntijuutemme.


Sparraamalla paras tulos


Yritystoiminnassa, kovassa kilpailutilanteessa menestyy harvoin yksin. Menestyksestä haaveileva yrittäjä tarvitsee rinnalleen strategisen kumppanin, joka huolehtii siitä, että vaatimustaso pysyy kovana – jokainen kasvava yritys tarvitsee inspiroivan sparraajan, joka maksimoi potentiaalin. Wiseo on yrityksesi sparrauskumppani. Me tarjoamme yrityksellesi työkaluja ja toimintamalleja, joilla pystyt nousemaan seuraavalle tasolle.

Yrityksen kasvun tukeminenRahoitus

Kasvuun pyrkivä yritys tarvitsee rahoitusta saavuttaakseen tavoitteensa. Wiseo auttaa sinua arvioimaan, minkälainen rahoitus palvelee juuri sinun yritystäsi parhaiten.

Strategiatyö

Hyvä strategia tuottaa yritykselle kilpailuetua ja sitouttaa ihmiset yhteiseen toimintaan. Wiseo voi olla mukana luomassa yrityksesi strategiaa.Investointilaskelmat

Wiseo arvioi investointisi kannattavuuden. Me olemme mukana pohtimassa miten toimintaa voisi sopeuttaa, jotta investoinnista ei tule taakka, vaan eteenpäin vievä voima.

Hallitustyöskentely

Wiseon edustaja voi osallistua yrityksesi hallitustyöskentelyyn ulkopuolisena tahona. Saat asiantuntijamme taloushallinnon tietotaidon yrityksesi hallituksen käyttöön.

Tarjoamme kasvavalle yritykselle sparrausta – kiritämme ja kannustamme yrityksesi kovempiin suorituksiin.


Paikallisesta valtakunnalliseksi


Jokaisen yrityksen kasvutarina alkaa jostain. On yrityksiä, jotka ovat oman, nykyisen toiminta-alueensa menestyjiä. Wiseo antaa oikeat rakennuspalikat niille yrityksille, jotka haluavat kasvaa paikallisilla pelikentillä, mutta myös niille yrityksille, jotka haluavat mukaan valtakunnallisille ja jopa kansainvälisille areenoille.

Wiseon asiantuntijat auttavat sinua tekemään oikeita johtopäätöksiä, jotta yrityksesi menestyy ja on valmis isompiin ympyröihin.
Rahan riittävyys on aina seuraus jostakin. Me kaivamme syyt esiin, jotta yrityksesi kassanhallinta on aina kunnossa.