Wiseo – ahkeraa taloushallintoa
Wiseo – ahkeraa taloushallintoa

Tuotamme numeroita ja tietoa

Wiseo yhdistää sähköisen taloushallinnon ja perinteisen henkilökohtaisen palvelun parhaat puolet.

Wiseo – ahkeraa taloushallintoa

Wiseo hoitaa taloushallinnon perusasiat kuten laskutuksen, ostoreskontran, palkkalaskennan, kirjanpidon, tilinpäätökset ja raportoinnit asiakkaan puolesta ja yrityksen elinkaaren mukaisesti. Näihin perusasioihin keskittymällä me autamme myös sinua keskittymään olennaiseen.

Sähköisellä taloushallinnolla säästämme resurssejasi ja katsomme syyt ja seuraukset yrityksesi numeroiden takana. Olemme henkilökohtaisesti läsnä silloin, kun tarvitset strategisen kumppanin tukea. Taloushallinnon perustoiminnoista saatavan tiedon avulla voimme myös varmistaa, että yrityksesi kassanhallinta on kunnossa.

Olemme ahkeria ja osaavia. Teemme töitä sen eteen, että pureudumme liiketoimintaasi, jotta voimme taloushallintoa tehostamalla tehostaa liiketoimintaasi.

Wiseo tarjoaa taloushallintopalveluita kaikenkokoisille yrityksille. Yrityksen koko ei ole tärkein kriteeri. Ratkaisevin asia on asenne ja avoin mieli – jos haluat menestyä paremmin, sinun täytyy myös olla valmis uusiutumaan. Voimme auttaa menestykseen kaikenkokoisia yrityksiä, jotka haluavat tehostaa toimintaansa sähköistämällä taloushallintonsa ja arvostavat henkilökohtaista, tietoon pureutuvaa palvelua.

Olipa kyseessä voittoa tavoitteleva pörssiyhtiö tai vapaaehtoisvoimin toimiva urheiluseura, kaikki perustuu siihen, että raha riittää. Muuten ei ole toimintaa.


Tehokkaampi taloushallinto – tehokkaampi liiketoiminta


Wiseon asiakkaana saat keskittyä olennaiseen – yrityksesi ydinliiketoimintaan. Me keskitymme siihen mikä on meille olennaisinta – yrityksesi taloushallinto. Uskomme yhteistyön voimaan sekä yrityksemme sisällä että asiakkaan suuntaan. Yhdessä tekemällä lopputulos on enemmän kuin osiensa summa.

Olemme läsnä. Olemme luotettava ja turvallinen kumppani. Haluamme jatkuvasti kehittää omaa osaamistamme ja yhteistyötämme kanssasi, jotta voimme taloushallintoa tehostamalla tehostaa liiketoimintaasi.

Selvitämme syyt ja seuraukset


Menestyksekkäässä liiketoiminnassa olennaista on yrityksen kassanhallinta ja syyseuraussuhteiden selvittäminen. Se että raha riittää tai ei riitä, on aina seuraus jostakin. Me kerromme sinulle syyt. Tiedon tuottaminen, näyttäminen ja jalostaminen ovat vahvuutemme. Tehokkaasti toteutetut taloushallinnon perustoiminnot tuottavat tarvittavaa tietoa ja mahdollistavat sen, että voimme tarjota vahvuutemme käyttöösi.

Wiseo pureutuu erityisesti yrityksen kassanhallintaan. Me analysoimme historiatiedot, teemme lyhyen ajan ennusteet nykyisen tiedon valossa ja pitemmän ajan ennusteet varmuusmarginaalein.

Sen ansiosta sinä saat vastaukset seuraaviin avainkysymyksiin:

  • mikä kannattaa ja mikä ei?
  • miksi se kannattaa tai miksi ei?

Hallitse kassa – hallitse kokonaisuus


Wiseo ottaa halutessasi yrityksesi taloushallinnon kokonaisvaltaisesti haltuunsa. Me hoidamme kaiken laskutuksesta tilinpäätökseen.

Tehtävämme on omilla vahvuuksillamme auttaa aloittavia, toimivia ja kasvavia yrityksiä menestymään.
Et voi hallita kassaa, jos et tiedä kuinka paljon maksettavia laskuja ja muita velvoitteita yritykselläsi on.


Wiseon taloushallinnon
palvelutRullaava ennustaminen

Budjetin tekeminen ja ennusteiden laatiminen on nykypäivän liiketoiminnassa jatkuvaa muutosten hallintaa. Wiseo auttaa yritystäsi tekemään realistisen ennusteen, eli yksityiskohtaisen jatkuvasti päivittyvän laskelman siitä, miten yritys pääsee asettamaansa tulostavoitteeseen ja mitä se käytännössä vaatii.

Laskutus

Ilman toimivaa laskutusta yritykselle ei kerry tulovirtoja riittävän nopeasti ja oikein. Wiseo hoitaa laskujen muodostamisen, lähetyksen, suoritusten seurannan, maksuhuomautukset ja perinnän.Ostoreskontra

Hyvin hoidettu ostoreskontra varmistaa, että maksut pysyvät ajan tasalla – yrityksellä on jatkuva tieto maksuista ja velvoitteistaan. Wiseo huolehti ostolaskujen vastaanotosta ja käsittelystä, tarkastuksesta ja maksatuksesta, tai näiden hyväksymisestä maksamista varten.

Palkkalaskenta

Wiseo kerää palkkatiedot, hoitaa palkkojen laskennan ja maksatuksen. Varmistamme, että yrityksesi kassanhallinta on ajan tasalla.Kirjanpito

Wiseo kerää numerotiedot yrityksen taloudellisesta toiminnasta ja hoitaa tietojen lakisääteisen käsittelyn viranomaisia varten.

Tilinpäätös

Wiseo tekee lakisääteisen laskelman yrityksen kannattavuudesta sekä sen varallisuudesta.Raportointi

Laadimme yhdessä raportit yrityksesi taloudellisen tilan selvittämiseksi.

Viranomaisilmoitukset

Wiseo auttaa yritystäsi tekemään lakisääteiset viranomaisilmoitukset ajallaan.