Liiketoiminnan kehittäminen on pureutumista
Liiketoiminnan kehittäminen on pureutumista

Analysoimme numeroita ja tietoa

Tiedon tuottaminen, näyttäminen ja jalostaminen ovat vahvuutemme. Näiden avulla kehitämme liiketoimintaasi.

Liiketoiminnan kehittäminen on pureutumista

Wiseo voi olla apunasi liiketoiminnan kehittämisessä. Teemme oman osuutemme tarjoamalla käyttöösi taloushallinnon asiantuntijuutemme. Teemme ahkerasti töitä sen eteen, että pureudumme yrityksesi talouteen ja liiketoimintaan.

Kun taloushallinnon perusasiat on järjestetty tehokkaasti ja taloushallinto tuottaa ajantasaista tietoa käyttöömme, voimme yhdessä pureutua siihen, miten liiketoiminnan kehittäminen onnistuu esimerkiksi kassanhallintaa, hinnoittelua, liiketoimintamalleja ja verotusta analysoimalla ja optimoimalla.

Ensimmäinen askel kohti kehitystä lähtee kassanhallinnasta. Wiseo varmistaa, että yritykselläsi on riittävät rahavirrat, jotta toimintaa voi suunnitella pitkäjänteisesti. Kassanhallinta on Wiseon vahvaa erikoisosaamista.

Kun hallitset kassaa, voit ottaa seuraavan askeleen. Wiseo auttaa sinua tunnistamaan liiketoimintasi mahdolliset ongelmakohdat, ja tarjoaa myös niihin ratkaisut. Kun nämä asiat toteutuvat, yrityksesi toiminta kehittyy.

Wiseo auttaa yritystäsi kehittymään tarjoamalla valtakunnallisen tason kattavuutta ja resursseja vahvasti paikallisella palvelulla. Toimintamme perustuu paikallisiin arvoihin, paikallisten yritysten tarpeet, toimintaympäristö ja kulttuuri huomioiden.

Yrityksen koko ei ole tärkein kriteeri. Asenne on tärkeämpi. Voimme auttaa kaikenkokoisia yrityksiä menestymään.


Liiketoiminnan kehittäminenKassanhallinta

Taloushallinnossa yrityksen kassanhallinta on avainasemassa. Se, että raha riittää tai ei riitä, on aina seuraus jostakin. Me kerromme sinulle syyt seurausten takana.

Liiketoimintamallit

Teemme yhdessä suunnitelman siitä, miten yrityksesi voisi menestyä parhaiten. Suunnittelussa otetaan huomioon toimiala, resurssit, tuotteet, kohderyhmät ja muut yrityksen keskeiset menestystekijät.Hinnoittelu

Wiseo selvittää, mikä on tuotteille tai palveluille oikea hinta ja hinnoittelumalli.

Verotus

Wiseolta saat apua tehokkaaseen verosuunnitteluun. Hyvällä suunnittelulla ja verotuksen ennakoinnilla vältät monta sudenkuoppaa.

Kun hallitset kassaa, hallitset tilannetta ja pelikenttää.


Asioita voi aina tehdä paremmin


Toimiala tai toimintaympäristö asettaa monen yrityksen kasvulle katon. Paikallisesti toimiva ravintola tai konepaja ei aina tavoittele maailmanvalloitusta. Mutta se ei tarkoita sitä, etteikö jokainen yritys voisi tehdä asioita paremmin ja kehittyä omilla ehdoillaan.

Kaikilla yrityksillä on mahdollisuus kehittyä. Liiketoiminnan kehittäminen ei tapahdu taikatempuilla eikä se ole edes tarkoitus. Tavoitteena ei ole esimerkiksi tuplata myyntiä sormia napsauttamalla. Sama liikevaihto voidaan saavuttaa tuottamalla laadukkaampaa palvelua vähemmällä työllä ja pienemmillä kiinteillä kustannuksilla. Silloin liiketoiminta on kehittynyt.

Wiseo auttaa kaikenkokoisia yrityksiä menestymään. Pääasia on, että yrityksesi on valmis käyttämään nykyaikaista osaamista ja teknologiaa, ja että sinulla on aito halu kehittää yrityksesi toimintaa pitkäjänteisesti.

Wiseo opastaa yrityksesi oikeaan suuntaan. Meillä on työkalut, joilla liiketoimintaa voidaan kehittää numeroiden näyttämien faktojen pohjalta.
Tehtävämme on omilla vahvuuksillamme auttaa aloittavia, toimivia ja kasvavia yrityksiä menestymään.