Wiseo ja Keliber etsivät yhdessä palkanlaskijaa / palkka-asiantuntijaa

Wiseo ja Keliber etsivät yhdessä palkanlaskijaa tai palkka-asiantuntijaa. Etsityn henkilön työnkuva liittyy vahvasti palkkalaskentaan ja erityisesti sen kehittämiseen Keliberillä sekä Wiseon muissa asiakasyhtiöissä.

22.08.2022Wiseo Taloushallinto Oy on sähköinen tilitoimisto, joka auttaa omilla vahvuuksillaan aloittavia, toimivia ja kasvavia yrityksiä menestymään. Palvelumme keskittyvät taloushallintoon, liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvun tukemiseen. Ahkeroimme asiakasyritystemme taloudellisen menestyksen eteen valtakunnallisella kattavuudella, perinteisen henkilökohtaisesti ja nykyaikaisen sähköisesti.

Keliber on suomalainen kaivos- ja akkukemikaaliyhtiö, jonka tavoitteena on tuottaa vastuullisesti akkulaatuista litiumhydroksidia omista malmivaroista vuonna 2024 akkumarkkinoiden kasvaviin tarpeisiin. Tuotettamme tarvitaan litiumioniakuissa, jotka mahdollistavat liikenteen sähköistämisen, uusiutuvan energian varastoinnin ja digitalisaation nopeutumisen. Työmme edistää ilmastoystävällistä kehitystä. Rakennusvaiheen on laskettu työllistävän jopa 500 henkilöä, ja tuotannon alettua Keliberin henkilöstömäärä on 150–200.

Nyt Wiseo ja Keliber etsivät yhdessä

Palkanlaskijaa / palkka-asiantuntijaa


Palkanlaskija työskentelee käytännön tasolla sekä Wiseolla että Keliberillä. Työsopimus ja työsuhde syntyvät Wiseon kanssa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Palkanlaskijan työnkuva liittyy vahvasti palkkalaskentaan, henkilöstöhallintoon, työsuhdeasioihin ja niiden kehittämiseen Keliberillä sekä Wiseon muissa asiakasyhtiöissä. Työnkuva räätälöidään valitun henkilön ydinosaamisen mukaan ja molempien yritysten henkilöstöjohto tarjoaa työhön vahvan tuen.

Olet etsimämme henkilö, jos:
 • Olet kiinnostunut työskentelemään uuden liiketoiminnan parissa
 • Olet ratkaisuhakuinen ja sytyt haasteista
 • Hallitset palkkalaskennan ja siihen liittyvät raportointivelvollisuudet
 • Sinulla on taloushallinnon koulutus
 • Sinulla on työkokemusta palkkalaskennan eri osa-alueilta ja mahdollisesti myös henkilöstöhallinnosta


Katsomme eduksesi
 • Kokemuksen eri järjestelmien käytöstä ja kehittämisestä
 • Kokemuksen erilaisista palkkalaskennan toimintamalleista
 • Kokemuksen teollisuuden palkkalaskennasta

Tarjoamme sinulle:
 • Mahdollisuuden työskennellä tavoitteellisesti kasvavassa asiantuntijaorganisaatiossa motivoituneessa, yhteisöllisessä ja innostuneessa ilmapiirissä
 • Vastuullisen, selkeän ja itsenäisen roolin ja mahdollisuuden kehittää asiantuntemustasi suurissa projekteissa
 • Laajat henkilökuntaedut, kilpailukykyisen palkan ja mukavat työkaverit
 • Molempien yhtiöiden henkilöstön vahvan tuen

Lisätietoja antavat


Marko Lehtonen, Wiseo Taloushallinto Oy
marko.lehtonen(at)wiseo.fi, puh. 040 5048 400

Asko Saastamoinen, Keliber Oy
asko.saastamoinen(at)keliber.fi, puh. 040 614 7477

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä. Toimi nopeasti ja lähetä hakemus ja palkkatoiveesi su 4.9.2022 mennessä osoitteeseen marko.lehtonen(at)wiseo.fi. Sähköpostin aiheeksi ”Palkanlaskija”.

PIDITKÖ julkaisusta? JAA SE VERKOSTOSSASI!